ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
4 כרעיים חתוכים לחצי או שוקיים או קוקטייל עוף
-
3 תפוחי אדמה קלופים, חתוכים לקוביות בינוניות
-
2 גזרים קלופים חתוכים לעיגולים
-
1 בצל סגול קלוף חתוך לרבעים
-
-
-
-
-
-
כף אבקת מרק עוף (לא חובה)
-
-
-
-
-
-
-
כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור טחון, חצי כפית כורכום
אופן ההכנה
-
1
להשרות את העוף במרינדה לפחות שעה במקרר. אני מורידה את העור - מה שאתם אוהבים..
-
2
להניח בקערת הנינג'ה השטוחה את העוף, לפזר סביבו את הירקות ותפוחי האדמה ולמזוג את יתרת המרינדה עליהם..
-
3
להניח את תבנית העוף בחלק העליון של המכשיר..
-
4
בתבנית העמוקה של הנינגה להניח את הפתיתים, לפזר עליהם תבלינים, לערבב עם כף ולמזוג את המים..
-
5
להכניס לחלק התחתון של הנינגה..
-
6
לוודא שהמתג העליון על תוכנית ''בישול משולב'', לבחור תוכנית ''ארוחה משולבת'', לכוון טמפרטורה ל 200 מעלות, למשך 15 דקות ולהפעיל..
1
להשרות את העוף במרינדה לפחות שעה במקרר. אני מורידה את העור - מה שאתם אוהבים..
2
להניח בקערת הנינג'ה השטוחה את העוף, לפזר סביבו את הירקות ותפוחי האדמה ולמזוג את יתרת המרינדה עליהם..
3
להניח את תבנית העוף בחלק העליון של המכשיר..
4
בתבנית העמוקה של הנינגה להניח את הפתיתים, לפזר עליהם תבלינים, לערבב עם כף ולמזוג את המים..
5
להכניס לחלק התחתון של הנינגה..
6
לוודא שהמתג העליון על תוכנית ''בישול משולב'', לבחור תוכנית ''ארוחה משולבת'', לכוון טמפרטורה ל 200 מעלות, למשך 15 דקות ולהפעיל..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים