אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

63
צפיות

מפרום תפוח אדמה ובשר

המתכון של
מפרום תפוח אדמה ובשר

יאמי

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • למלית
  • 250 גרם בשר טחון
  • כפית בהרט
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית כוסברה טחונה
  • מערבבים היטב
  • פורסים 3 תפוח אדמה
  • לזוגות שצד אחד מחובר
  • ממלאים מהבשר
  • טובלים בקמח
  • ואחרכך בביצה
  • ומטגנים
אופן ההכנה
  • 1

    בסיר שמים.


  • 2

    2 כפות שמן.


  • 3

    קופסא עגבניות מרוסקות.


  • 4

    6 שיני שום.


  • 5

    כף פפריקה מתוקה.


  • 6

    חצי כפית פילפל שחור.


  • 7

    חופן סוכר.


  • 8

    מטגנים כ5 דקות.


  • 9

    מסדרים את התפוחי .


  • 10

    אדמה ברוטב.


  • 11

    ומנערים שהרוטב יכסה.


  • 12

    מבשלים כ30 דקות.


  • 13

    מעבירים לתבנית.


  • 14

    200 מעלות.


  • 15

    כ30 דקות.


1

בסיר שמים.


2

2 כפות שמן.


3

קופסא עגבניות מרוסקות.


4

6 שיני שום.


5

כף פפריקה מתוקה.


6

חצי כפית פילפל שחור.


7

חופן סוכר.


8

מטגנים כ5 דקות.


9

מסדרים את התפוחי .


10

אדמה ברוטב.


11

ומנערים שהרוטב יכסה.


12

מבשלים כ30 דקות.


13

מעבירים לתבנית.


14

200 מעלות.


15

כ30 דקות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים