בסיר רחב עם שמן זית מטגנים היטב את פרוסות תפוחי האדמה וחצאי הבצלים עד להשחמה, מתבלים במלח ומניחים בצד..
2
מתבלים במלח, פלפל, פפריקה וכורכום את קוביות הבשר ובאותו הסיר מטגנים אותן היטב בשמן משני הצדדים, עד השחמה..
3
לסיר עם קוביות הבשר מוסיפים את תפוחי האדמה המטוגנים, הבצלים, השום, חצי כוס מים, מלח ופלפל שחור..
4
מכניסים את הסיר מכוסה לתנור בחום של 180 לשעתיים או מבשלים את הסופריטו על אש נמוכה למשך אותו הזמן..
5
במהלך הבישול יוצאים מהתבשיל מעט נוזלים, בכדי לערבב את תכולת הסיר, מבלי לפרק את תפוחי האדמה תוך כדי ערבוב, תופסים את הסיר בידיות ומשקשקים אותו בזהירות..
1
בסיר רחב עם שמן זית מטגנים היטב את פרוסות תפוחי האדמה וחצאי הבצלים עד להשחמה, מתבלים במלח ומניחים בצד..
2
מתבלים במלח, פלפל, פפריקה וכורכום את קוביות הבשר ובאותו הסיר מטגנים אותן היטב בשמן משני הצדדים, עד השחמה..
3
לסיר עם קוביות הבשר מוסיפים את תפוחי האדמה המטוגנים, הבצלים, השום, חצי כוס מים, מלח ופלפל שחור..
4
מכניסים את הסיר מכוסה לתנור בחום של 180 לשעתיים או מבשלים את הסופריטו על אש נמוכה למשך אותו הזמן..
5
במהלך הבישול יוצאים מהתבשיל מעט נוזלים, בכדי לערבב את תכולת הסיר, מבלי לפרק את תפוחי האדמה תוך כדי ערבוב, תופסים את הסיר בידיות ומשקשקים אותו בזהירות..