אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

212
צפיות

תבשיל נקניקיות ותפוחי אדמה

המתכון של
תבשיל נקניקיות ותפוחי אדמה

מתכון מדהים של אמא שלי שתמיד מעלה זיכרונות טעימים ;) מתאים ל-4 מנות.

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 בצל בינוני- חתוך לקוביות
  • 3 תפוחי אדמה בינוניים - חתוכים לקוביות
  • 1 בטטה (אופציונלי) - חתוכה לקוביות
  • 400 ג' נקניקיות - חתוכות לעיגולים בגודל של כ-1 ס"מ
  • שמן
  • כף גדושה רוטב עגבניות
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית חוויאג'
  • 1 כפית שטוחה גריל עוף
  • 1 כפית גדושה פפריקה מתוקה
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • 1/2 כפית סוכר
  • מים
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן בסיר את הבצל עד לריכוך. להוסיף את התפו"א והבטטה (אם הוספתם) ולטגן יחד כמה דקות.


  • 2

    להוסיף רוטב עגבניות ותבלינים ולערבב. להוסיף מים עד גובה הירקות. לסגור את הסיר ולהביא להרתחה. להנמיך את האש ולהמשיך לבשל עד שהתפו"א והבטטה כמעט מוכנים.


  • 3

    להכניס את הנקניקיות ולבשל על אש בינונית כ-10 דקות בלי מכסה עד להסמכה או עד שרואים את הנקניקיות צפות.


1

לטגן בסיר את הבצל עד לריכוך. להוסיף את התפו"א והבטטה (אם הוספתם) ולטגן יחד כמה דקות.


2

להוסיף רוטב עגבניות ותבלינים ולערבב. להוסיף מים עד גובה הירקות. לסגור את הסיר ולהביא להרתחה. להנמיך את האש ולהמשיך לבשל עד שהתפו"א והבטטה כמעט מוכנים.


3

להכניס את הנקניקיות ולבשל על אש בינונית כ-10 דקות בלי מכסה עד להסמכה או עד שרואים את הנקניקיות צפות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים