לןגן

נקניקיות ותפוחי אדמה

מאת: שיראל חממי, פורסם: 07/11/2024 | 17:28
נקניקיות ותפוחי אדמה

תקציר המתכון: מתכון מדהים של אמא שלי שתמיד מעלה זיכרונות טעימים ;)

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בסיר את הבצל עד לריכוך. להוסיף את התפו"א ולטגן יחד כמה דקות

  2. להוסיף תבלינים ולערבב. להוסיף מים עד גובה התפו"א. לסגור את הסיר ולהביא להרתחה. להמשיך לבשל עד שהתפו"א כמעט מוכנים

  3. להכניס את הנקניקיות ולבשל על אש בינונית כ-10 דקות עד להסמכה