לןגן

תבשיל נקניקיות ותפוחי אדמה

מאת: שיראל חממי, פורסם: 07/11/2024 | 17:28
תבשיל נקניקיות ותפוחי אדמה

תקציר המתכון: מתכון מדהים של אמא שלי שתמיד מעלה זיכרונות טעימים ;)

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בסיר את הבצל עד לריכוך. להוסיף את התפו"א והבטטה (אם הוספתם) ולטגן יחד כמה דקות

  2. להוסיף תבלינים ולערבב. להוסיף מים עד גובה הירקות. לסגור את הסיר ולהביא להרתחה. להנמיך את האש ולהמשיך לבשל עד שהתפו"א והבטטה כמעט מוכנים

  3. להכניס את הנקניקיות ולבשל על אש בינונית כ-10 דקות בלי מכסה עד להסמכה או עד שרואים את הנקניקיות צפות