ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
מתכון לנתחי סלמון עם זיתי קלמטה ועגבניות שרי
-
-
מצרכים
-
• פילה סלמון ללא עור (4 נתחים)
-
אני חוצה כל פילה לחצי - או כל דג שאוהבים!
-
-
• חצי קופסת שימורים זיתי קלמטה מגולענים
-
• חופן כוסברה טרייה קצוצה
-
-
-
-
-
-
-
• גמבה אדומה חתוכה לרצועות
-
• 4 כפות שמן זיתולה בתחילת הבישול
-
רבע כוס שמן זיתולה עם התבלינים
-
• תבלינים: כף אריסה / כף פפריקה מתוקה / חצי כף צילי גרוס / רבע כפית כורכום / מלח
אופן ההכנה
-
1
אופן ההכנה:.
-
2
חופית אלמקייס.
-
3
• מחלקת את הדג לקוביות, משרה במיץ לימון 20 דקות, שוטפת ומסננת היטב..
-
4
• בסיר שטוח (סוטאז') יוצקת 4 כפות שמן זיתולה, מוסיפה את השום והפלפלים, מערבבת 3 דקות, מוסיפה את התבלינים ומערבבת בשמן יחד עם הפלפלים..
-
5
• מוסיפה חצי כוס מים, חופן כוסברה, עגבניות שרי תמר ולימון..
-
6
• טועמת ומתקנת טעמים..
-
7
• מוסיפה את נתחי הסלמון ומעל את זיתי הקלמטה.
-
8
• מערבבת בכוס - רבע כוס שמן זיתולה עם חצי כף פפריקה ורבע כף צילי גרוס ויוצקת על הדגים..
-
9
• מפזרת שוב חופן כוסברה קצוצה, מביאה לרתיחה ומנמיכה להבה ומבשלת 20 דקות .
-
10
בתאבון.
1
אופן ההכנה:.
2
חופית אלמקייס.
3
• מחלקת את הדג לקוביות, משרה במיץ לימון 20 דקות, שוטפת ומסננת היטב..
4
• בסיר שטוח (סוטאז') יוצקת 4 כפות שמן זיתולה, מוסיפה את השום והפלפלים, מערבבת 3 דקות, מוסיפה את התבלינים ומערבבת בשמן יחד עם הפלפלים..
5
• מוסיפה חצי כוס מים, חופן כוסברה, עגבניות שרי תמר ולימון..
6
• טועמת ומתקנת טעמים..
7
• מוסיפה את נתחי הסלמון ומעל את זיתי הקלמטה.
8
• מערבבת בכוס - רבע כוס שמן זיתולה עם חצי כף פפריקה ורבע כף צילי גרוס ויוצקת על הדגים..
9
• מפזרת שוב חופן כוסברה קצוצה, מביאה לרתיחה ומנמיכה להבה ומבשלת 20 דקות .
10
בתאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים