לןגן

נתחי סלמון עם זיתי קלמטה ועגבניות שרי

מאת: חופית אלמקייס, פורסם: 22/05/2024 | 19:38
נתחי סלמון עם זיתי קלמטה ועגבניות שרי

תקציר המתכון: סיר חלום לשישי או סתם באמצע השבוע

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. חופית אלמקייס

  3. • מחלקת את הדג לקוביות, משרה במיץ לימון 20 דקות, שוטפת ומסננת היטב.

  4. • בסיר שטוח (סוטאז') יוצקת 4 כפות שמן זיתולה, מוסיפה את השום והפלפלים, מערבבת 3 דקות, מוסיפה את התבלינים ומערבבת בשמן יחד עם הפלפלים.

  5. • מוסיפה חצי כוס מים, חופן כוסברה, עגבניות שרי תמר ולימון.

  6. • טועמת ומתקנת טעמים.

  7. • מוסיפה את נתחי הסלמון ומעל את זיתי הקלמטה

  8. • מערבבת בכוס - רבע כוס שמן זיתולה עם חצי כף פפריקה ורבע כף צילי גרוס ויוצקת על הדגים.

  9. • מפזרת שוב חופן כוסברה קצוצה, מביאה לרתיחה ומנמיכה להבה ומבשלת 20 דקות

  10. בתאבון