ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
עלי כוסברה ופטרוזילה קצוצים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
4 עגבניות קצוצות או מגורדות
-
או קופסא של עגבניות קצוצות
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לפרוס את החצילים לאורך.
-
2
לשמן ניר אפיה עם שמן זית.
-
3
להניח את החצילים להבריש עם שמן.
-
4
זית ומלח גס.
-
5
לאפות בתנור ב200 מעלות רבע שעה.
-
6
עד לריכוך..
-
7
להוציא לצנן..
-
8
לערבב את כל מרכיבי הבשר.
-
9
ליצור קציצות מאורכות.
-
10
לשים בקצה הצר של החציל ולגלגל..
-
11
לרוטב.
-
12
להזהיב בצל קצוץ בשמן.
-
13
להוסיף את השום ולערבב.
-
14
להוסיף כורכום ופפריקה ולערבב.
-
15
להוסיף פלפל אדום ועלי סלרי ולערבב.
-
16
מידי פעם.
-
17
להוסיף עגבניות רסק עגבניות.
-
18
מלח פלפל שחור אבקת מרק עוף.
-
19
להוסיף מים לבשל רבע שעה.
-
20
להוסיף את גלילות החצילים.
-
21
ובבשר שנותר לכדרר קציצות.
-
22
לבשל 30 דקות על להבה בינונית נמוכה.
1
לפרוס את החצילים לאורך.
2
לשמן ניר אפיה עם שמן זית.
3
להניח את החצילים להבריש עם שמן.
4
זית ומלח גס.
5
לאפות בתנור ב200 מעלות רבע שעה.
6
עד לריכוך..
7
להוציא לצנן..
8
לערבב את כל מרכיבי הבשר.
9
ליצור קציצות מאורכות.
10
לשים בקצה הצר של החציל ולגלגל..
11
לרוטב.
12
להזהיב בצל קצוץ בשמן.
13
להוסיף את השום ולערבב.
14
להוסיף כורכום ופפריקה ולערבב.
15
להוסיף פלפל אדום ועלי סלרי ולערבב.
16
מידי פעם.
17
להוסיף עגבניות רסק עגבניות.
18
מלח פלפל שחור אבקת מרק עוף.
19
להוסיף מים לבשל רבע שעה.
20
להוסיף את גלילות החצילים.
21
ובבשר שנותר לכדרר קציצות.
22
לבשל 30 דקות על להבה בינונית נמוכה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים