לןגן

גלילות חצילים במילוי בשר

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 09/03/2024 | 20:26
גלילות חצילים במילוי בשר

תקציר המתכון: גלילות חצילים במילוי בשר על מצע של רוטב עגבניות

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לפרוס את החצילים לאורך

  2. לשמן ניר אפיה עם שמן זית

  3. להניח את החצילים להבריש עם שמן

  4. זית ומלח גס

  5. לאפות בתנור ב200 מעלות רבע שעה

  6. עד לריכוך.

  7. להוציא לצנן.

  8. לערבב את כל מרכיבי הבשר

  9. ליצור קציצות מאורכות

  10. לשים בקצה הצר של החציל ולגלגל.

  11. לרוטב

  12. להזהיב בצל קצוץ בשמן

  13. להוסיף את השום ולערבב

  14. להוסיף כורכום ופפריקה ולערבב

  15. להוסיף פלפל אדום ועלי סלרי ולערבב

  16. מידי פעם

  17. להוסיף עגבניות רסק עגבניות

  18. מלח פלפל שחור אבקת מרק עוף

  19. להוסיף מים לבשל רבע שעה

  20. להוסיף את גלילות החצילים

  21. ובבשר שנותר לכדרר קציצות

  22. לבשל 30 דקות על להבה בינונית נמוכה