ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
לעיסת הקציצות
-
-
-
-
2 פרוסות לחם או לחמניה אחת רטובה וסחוטה מנוזלים
-
-
-
חצי כף מלח, חצי כף פלפל שחור טחון, כף פפריקה מתוקה בשמן, כפית בהרט
-
כף אבקת מרק עוף (לא חובה)
-
לרוטב
-
-
-
כף פפריקה מתוקה בשמן, חצי כף פלפל שחור טחון, חצי כפית מלח
-
כף אבקת מרק עוף (לא חובה)
-
אופן ההכנה
-
1
בקערה לשים בשר טחון, בצל, תפו''א מגורד, לפורר את הלחם הסחוט, פטרוזיליה, אורז ותבלינים..
-
2
ללוש היטב לעיסה אחידה וליצור קציצות קטנות ומאורכות מעט כי הן מתנפחות בבישול..
-
3
לחמם שמן במחבת ולטבול את הקציצות בביצה, בסולת ואז לטגן להזהבה קלה..
-
4
להוציא לנייר סופג..
-
5
בסיר סוטאז' רחב לחמם שמן ולטגן את הבצל להזהבה..
-
6
להוסיף תבלינים ולערבב היטב עם השמן..
-
7
להוסיף 2 כוסות מים רותחים..
-
8
להניח את הקציצות צמודות ולבשל עם מכסה על אש נמוכה 40 דקות..
-
9
מדי פעם ללטף את הקציצות עם הרוטב עם כף ולוודא שהרוטב מגיע עד מחצית הסיר. ניתן להוסיף מים רותחים..
1
בקערה לשים בשר טחון, בצל, תפו''א מגורד, לפורר את הלחם הסחוט, פטרוזיליה, אורז ותבלינים..
2
ללוש היטב לעיסה אחידה וליצור קציצות קטנות ומאורכות מעט כי הן מתנפחות בבישול..
3
לחמם שמן במחבת ולטבול את הקציצות בביצה, בסולת ואז לטגן להזהבה קלה..
4
להוציא לנייר סופג..
5
בסיר סוטאז' רחב לחמם שמן ולטגן את הבצל להזהבה..
6
להוסיף תבלינים ולערבב היטב עם השמן..
7
להוסיף 2 כוסות מים רותחים..
8
להניח את הקציצות צמודות ולבשל עם מכסה על אש נמוכה 40 דקות..
9
מדי פעם ללטף את הקציצות עם הרוטב עם כף ולוודא שהרוטב מגיע עד מחצית הסיר. ניתן להוסיף מים רותחים..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים