אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

175
צפיות

גרגירסי חומוס

המתכון של
גרגירסי חומוס

אני לא אוהבת חומוס מחנות, גרגירי חומס ביתיים זה הדרך המושלמת לאכול את החומוס :)

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 2 כוסות גרגירי חומוס מושרים 24 שעות
  • 3 גזרים גדולים קלופים
  • 1 בצל
  • 1 וחצי כפיות מלח
  • 1/4 כפית פפריקה מעושנת
  • 1/2 כפית פלפל שחור טחון
  • 1 כף אבקת מרק עוף אמיתי
אופן ההכנה
  • 1

    1. יש להשרות את גרגירי החומוס למשך 24 שעות. יש להחליף את המים 3 פעמיים לפחות. הגרגרים ייגדלו בגודל..


  • 2

    2. לחתוך את הגזרים ל 4-5 חתיכות..


  • 3

    3. להוסיף בצל שלם.


  • 4

    4. להוסיף מים , לכסות התבשיל מעל הבצל לפחות מספר ס"מ.


  • 5

    5. להרתיח, להוסיף תבלינים כרשום מעלה.


  • 6

    6. יש לבשל על אש בינונית במשך שעה עד שעה וחצי. לטעום את החומוס לאחר כשעה ולראות שיש מספיק מלח במידה ולא ניתן להוסיף. מוכן כאשר הגזר וחומוס רכים..


  • 7

    7. בתאבון :).


1

1. יש להשרות את גרגירי החומוס למשך 24 שעות. יש להחליף את המים 3 פעמיים לפחות. הגרגרים ייגדלו בגודל..


2

2. לחתוך את הגזרים ל 4-5 חתיכות..


3

3. להוסיף בצל שלם.


4

4. להוסיף מים , לכסות התבשיל מעל הבצל לפחות מספר ס"מ.


5

5. להרתיח, להוסיף תבלינים כרשום מעלה.


6

6. יש לבשל על אש בינונית במשך שעה עד שעה וחצי. לטעום את החומוס לאחר כשעה ולראות שיש מספיק מלח במידה ולא ניתן להוסיף. מוכן כאשר הגזר וחומוס רכים..


7

7. בתאבון :).


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים