אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

1,417
צפיות

פלפלונים ממולאים בבשר ברוטב נענע לימוני

המתכון של
פלפלונים ממולאים בבשר ברוטב נענע לימוני

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • *פלפלונים ממולאים ברוטב נענע לימוני*
  • 20-25 פלפלונים בצבעים
  • לחרוץ חריץ במרכז ולרוקן תוכן
  • *מילוי :*
  • לערבב
  • ½ כוס כוס אורז
  • 1/2 קילו חזה עוף טחון/ בשר טחון
  • 1 כף בצל יבש מטוגן
  • 3 כפות צנוברים
  • 4-5 שיני שום כתוש
  • לקצוץ דק
  • פיטרוזליה
  • נענע
  • כרפס
  • שמיר
  • כוזברה
  • ¼ כפית כורכום
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • ¼ כף מלח
  • 2 כפות שמן
  • *לרוטב*
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות
  • מים לפי הצורך
  • 4 שיני שום פרוס
  • 3 גבעולי כרפס
  • מיץ מחצי לימון
  • מעט אבקת מרק
  • ¼ כפית כורכום
  • פלפל שחור
  • מלח
  • שמן
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן את הבצל עד לשקיפות .


  • 2

    להוסיף את הכרפס הנענע והשום לטגן עד לריכוך .


  • 3

    להוסיף ½ ליטר מים ולתבל.


  • 4

    למלא את הפילפלונים בתערובת הבשר .


  • 5

    לסדר מעל הרוטב .


  • 6

    לכבות את הסיר ולבשל על אש גבוהה כ- 5 דקות .


  • 7

    להוסיף מים עד לכיסוי הממולאים .


  • 8

    להביא לרתיחה ולבשל על אש נמוכה להבה בנונית כ- 40 דקות .


  • 9

    באהבה נועם זיגדון 💞.


1

לטגן את הבצל עד לשקיפות .


2

להוסיף את הכרפס הנענע והשום לטגן עד לריכוך .


3

להוסיף ½ ליטר מים ולתבל.


4

למלא את הפילפלונים בתערובת הבשר .


5

לסדר מעל הרוטב .


6

לכבות את הסיר ולבשל על אש גבוהה כ- 5 דקות .


7

להוסיף מים עד לכיסוי הממולאים .


8

להביא לרתיחה ולבשל על אש נמוכה להבה בנונית כ- 40 דקות .


9

באהבה נועם זיגדון 💞.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים