לןגן

פלפלונים ממולאים בבשר ברוטב נענע לימוני

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 26/10/2021 | 11:15
פלפלונים ממולאים בבשר ברוטב נענע לימוני

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לערבב

לקצוץ דק

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עד לשקיפות

  2. להוסיף את הכרפס הנענע והשום לטגן עד לריכוך

  3. להוסיף ½ ליטר מים ולתבל

  4. למלא את הפילפלונים בתערובת הבשר

  5. לסדר מעל הרוטב

  6. לכבות את הסיר ולבשל על אש גבוהה כ- 5 דקות

  7. להוסיף מים עד לכיסוי הממולאים

  8. להביא לרתיחה ולבשל על אש נמוכה להבה בנונית כ- 40 דקות

  9. באהבה נועם זיגדון 💞