אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

15,461
צפיות

חזה עוף עם פתיתים בסיר אחד

המתכון של
חזה עוף עם פתיתים בסיר אחד

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • *חזה עוף עם פתיתים בסיר אחד*
  • 1 ק"ג חזה עוף חתוך לקוביות קטנות
  • 500 גרם פתיתים מקמח כוסמין / רגיל
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 1 גמבה חתוכה לקוביות קטנות
  • 5 שיני שום כתוש
  • פיטרוזליה קצוצה
  • 1 כפית תבלין לשווארמה
  • ½-3 כוסות מים רותחים (לפתיתים מקמח רגיל)
  • ¼ כפית כורכום
  • ½ כף פפריקה מתוקה
  • 1 כף שטוחה מלח
  • ¼ כוס שמן
אופן ההכנה
  • 1

    להזהיב את הבצל עם שמן .


  • 2

    להוסיף את השום ולטגן דקה.


  • 3

    להוסיף את התבלינים לערבב היטב ולטגן כ- 2 דקות נוספות .


  • 4

    להוסיף את החזה עוף .


  • 5

    לבשל כרבע שעה תוך כדי עירבוב .


  • 6

    להוסיף את הגמבות והפיטרוזליה .


  • 7

    לבשל כ-5 דקות .


  • 8

    להוסיף את המים .


  • 9

    להביא לרתיחה .


  • 10

    להכניס את הפתיתים .


  • 11

    לבשל בסיר פתוח ולהבה גבוהה 5 דקות .


  • 12

    לערבב היטב.


  • 13

    לכבות את הסיר ולהשאיר לספיגת נוזלים .


  • 14

    לערבב שוב לאחר 10 דקות .


  • 15

    הפתיתים מוכנים לאחר כ-20 דקות נוספות .


  • 16

    באהבה נועם זיגדון 💞.


1

להזהיב את הבצל עם שמן .


2

להוסיף את השום ולטגן דקה.


3

להוסיף את התבלינים לערבב היטב ולטגן כ- 2 דקות נוספות .


4

להוסיף את החזה עוף .


5

לבשל כרבע שעה תוך כדי עירבוב .


6

להוסיף את הגמבות והפיטרוזליה .


7

לבשל כ-5 דקות .


8

להוסיף את המים .


9

להביא לרתיחה .


10

להכניס את הפתיתים .


11

לבשל בסיר פתוח ולהבה גבוהה 5 דקות .


12

לערבב היטב.


13

לכבות את הסיר ולהשאיר לספיגת נוזלים .


14

לערבב שוב לאחר 10 דקות .


15

הפתיתים מוכנים לאחר כ-20 דקות נוספות .


16

באהבה נועם זיגדון 💞.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים