לןגן

חזה עוף עם פתיתים בסיר אחד

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 13/06/2021 | 12:09
חזה עוף עם פתיתים בסיר אחד

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להזהיב את הבצל עם שמן

  2. להוסיף את השום ולטגן דקה

  3. להוסיף את התבלינים לערבב היטב ולטגן כ- 2 דקות נוספות

  4. להוסיף את החזה עוף

  5. לבשל כרבע שעה תוך כדי עירבוב

  6. להוסיף את הגמבות והפיטרוזליה

  7. לבשל כ-5 דקות

  8. להוסיף את המים

  9. להביא לרתיחה

  10. להכניס את הפתיתים

  11. לבשל בסיר פתוח ולהבה גבוהה 5 דקות

  12. לערבב היטב

  13. לכבות את הסיר ולהשאיר לספיגת נוזלים

  14. לערבב שוב לאחר 10 דקות

  15. הפתיתים מוכנים לאחר כ-20 דקות נוספות

  16. באהבה נועם זיגדון 💞