קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
להזהיב את הבצל עם שמן
להוסיף את השום ולטגן דקה
להוסיף את התבלינים לערבב היטב ולטגן כ- 2 דקות נוספות
להוסיף את החזה עוף
לבשל כרבע שעה תוך כדי עירבוב
להוסיף את הגמבות והפיטרוזליה
לבשל כ-5 דקות
להוסיף את המים
להביא לרתיחה
להכניס את הפתיתים
לבשל בסיר פתוח ולהבה גבוהה 5 דקות
לערבב היטב
לכבות את הסיר ולהשאיר לספיגת נוזלים
לערבב שוב לאחר 10 דקות
הפתיתים מוכנים לאחר כ-20 דקות נוספות
באהבה נועם זיגדון 💞