2) אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ל 15 עד 20 דק.
4
3) מערבבים את הגבינות ומכניסים את שאר המרכיבים שקשור למלית.
5
4) מניחים את הפרוסות על שולחן העבודה ושמים על כל פרוסה כף נדיבה של תערובת ומגלגלים ושמים בתבנית .
6
ומה שנישאר מהתערובת שמים בקערת בצד.
7
5)אופן הכנת הרוטב.
8
בסיר קטן מטגנים עם החמאה את השום מוסיפים שמנת לבישול את כל השאר ומבשלים עד לקבלת רוטב מעט סמיך ,מוסיפים מה שנישאר מהתערובת הגינות ומערבבים היטב שופכים על החצילים.
9
החצילים ,מפזרים גבינה ואופים בתנור שחומם מראש ל 180מעלות ל20דק.
10
ומגישים.
1
1) שמים את חצילים בתבנית על נייר אפייה.
2
ומברישים שמן זית לשני הצדדים.
3
2) אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ל 15 עד 20 דק.
4
3) מערבבים את הגבינות ומכניסים את שאר המרכיבים שקשור למלית.
5
4) מניחים את הפרוסות על שולחן העבודה ושמים על כל פרוסה כף נדיבה של תערובת ומגלגלים ושמים בתבנית .
6
ומה שנישאר מהתערובת שמים בקערת בצד.
7
5)אופן הכנת הרוטב.
8
בסיר קטן מטגנים עם החמאה את השום מוסיפים שמנת לבישול את כל השאר ומבשלים עד לקבלת רוטב מעט סמיך ,מוסיפים מה שנישאר מהתערובת הגינות ומערבבים היטב שופכים על החצילים.
9
החצילים ,מפזרים גבינה ואופים בתנור שחומם מראש ל 180מעלות ל20דק.