אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

5,044
צפיות

כבד עגל על מצע תפוחי אדמה

המתכון של
כבד עגל על מצע תפוחי אדמה

מנה מטריפה ברמות על

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 קילו כבד עגל צעיר
  • 3 בצלים גדולים חתוכים לשרוכים
  • 15 תפוחי אדמה קטנים או 5 תפוחי אדמה חתוכה
  • תיבול
  • 4 כפות שמן + כף מים
  • 1 כף כמון
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית מלח
  • נגיעת פפריקה
  • 1/4 כפית כרכום
  • 1 כף מרק בצל
  • 1 וחצי כוס מים מהברז
אופן ההכנה
  • 1

    ליצלות את הכבדים מיטעמי כשרות... וליזרות מלח ...


  • 2

    לטגן את הבצלים עם השמן והמים עד אזהבה ,להוסיף את התפוחי אדמה ולהמשיך לטגן תוך כדי לתבל להוסיף 1 וחצי כוס מים ולבשל עד רכות , להוסיף את הכבד לא יותר מ10 דקות שהכבד יהיה עסיסי ולא ליבש, לכבות להבה ולהגיש בהצלחה אורה...


1

ליצלות את הכבדים מיטעמי כשרות... וליזרות מלח ...


2

לטגן את הבצלים עם השמן והמים עד אזהבה ,להוסיף את התפוחי אדמה ולהמשיך לטגן תוך כדי לתבל להוסיף 1 וחצי כוס מים ולבשל עד רכות , להוסיף את הכבד לא יותר מ10 דקות שהכבד יהיה עסיסי ולא ליבש, לכבות להבה ולהגיש בהצלחה אורה...


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים