לטגן את הבצלים עם השמן והמים עד אזהבה ,להוסיף את התפוחי אדמה ולהמשיך לטגן תוך כדי לתבל להוסיף 1 וחצי כוס מים ולבשל עד רכות , להוסיף את הכבד לא יותר מ10 דקות שהכבד יהיה עסיסי ולא ליבש, לכבות להבה ולהגיש בהצלחה אורה...
1
ליצלות את הכבדים מיטעמי כשרות... וליזרות מלח ...
2
לטגן את הבצלים עם השמן והמים עד אזהבה ,להוסיף את התפוחי אדמה ולהמשיך לטגן תוך כדי לתבל להוסיף 1 וחצי כוס מים ולבשל עד רכות , להוסיף את הכבד לא יותר מ10 דקות שהכבד יהיה עסיסי ולא ליבש, לכבות להבה ולהגיש בהצלחה אורה...