לןגן

כבד עגל על מצע תפוחי אדמה

מאת: ארגוב אורה, פורסם: 28/04/2021 | 21:50
כבד עגל על מצע תפוחי אדמה

תקציר המתכון: מנה מטריפה ברמות על

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ליצלות את הכבדים מיטעמי כשרות... וליזרות מלח ..

  2. לטגן את הבצלים עם השמן והמים עד אזהבה ,להוסיף את התפוחי אדמה ולהמשיך לטגן תוך כדי לתבל להוסיף 1 וחצי כוס מים ולבשל עד רכות , להוסיף את הכבד לא יותר מ10 דקות שהכבד יהיה עסיסי ולא ליבש, לכבות להבה ולהגיש בהצלחה אורה..