להוסיף כף פפריקה, פלפל שחור, רסק עגבניות ומעט מים לפתוח את הרסק והפפריקה..להוסיף מרק בטעם עוף ואת שארית המים, להמליח, להוסיף את הדלעת והעדשים לערבב ולהביא לרתיחה...
5
להנמיך להבה ולבשל במשך כ-40 דקות או עד שהתבשיל רך והרוטב מסמיך ..
6
להגיש חם ...
1
בסיר עם שמן חם לאדות את הבצל הקצוץ עד השחמה קלה.
2
להוסיף תבלינים .
3
משחימים 2 בצלים עם קורט מלח.
4
להוסיף כף פפריקה, פלפל שחור, רסק עגבניות ומעט מים לפתוח את הרסק והפפריקה..להוסיף מרק בטעם עוף ואת שארית המים, להמליח, להוסיף את הדלעת והעדשים לערבב ולהביא לרתיחה...
5
להנמיך להבה ולבשל במשך כ-40 דקות או עד שהתבשיל רך והרוטב מסמיך ..