לןגן

טבחה (קרעה ועדס) - דלעת ועדשים

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 23/02/2021 | 11:44
טבחה (קרעה ועדס) - דלעת ועדשים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר עם שמן חם לאדות את הבצל הקצוץ עד השחמה קלה

  2. להוסיף תבלינים

  3. משחימים 2 בצלים עם קורט מלח

  4. להוסיף כף פפריקה, פלפל שחור, רסק עגבניות ומעט מים לפתוח את הרסק והפפריקה..להוסיף מרק בטעם עוף ואת שארית המים, להמליח, להוסיף את הדלעת והעדשים לערבב ולהביא לרתיחה..

  5. להנמיך להבה ולבשל במשך כ-40 דקות או עד שהתבשיל רך והרוטב מסמיך .

  6. להגיש חם ..