בינתיים מכינים את המרק: מטגנים את הבצל עד לשקיפות, מוסיפים את עלי המנגולד,הסלרי, הקישואים ומטגנים מעט. מתבלים ומוסיפים מים. .
2
מביאים לרתיחה ומבשלים כשעה על להבה נמוכה. .
3
יוצרים את העיסה של הבשר למילוי הקובות . יוצרים בצק מעיסת הסולת והבורגול. אם יש צורך מוסיפים מעט מים. הבצק צריך להיות גמיש ורך.נותנים לנוח כשעה. יוצרים כדורים למילוי. לוקחים כל כדור של עיסת סולת ובורגול ממלאים בבשר וסוגרים אפשר ליצור כדור או לשטח אותו מעט. .
4
לאחר שכל כדורי הקובה מוכנים מכניסים למרק ומבשלים כחצי עד 3/4 שעה. בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי. .
0
משרים את הגריש( בורגול דק) במים. .
1
בינתיים מכינים את המרק: מטגנים את הבצל עד לשקיפות, מוסיפים את עלי המנגולד,הסלרי, הקישואים ומטגנים מעט. מתבלים ומוסיפים מים. .
2
מביאים לרתיחה ומבשלים כשעה על להבה נמוכה. .
3
יוצרים את העיסה של הבשר למילוי הקובות . יוצרים בצק מעיסת הסולת והבורגול. אם יש צורך מוסיפים מעט מים. הבצק צריך להיות גמיש ורך.נותנים לנוח כשעה. יוצרים כדורים למילוי. לוקחים כל כדור של עיסת סולת ובורגול ממלאים בבשר וסוגרים אפשר ליצור כדור או לשטח אותו מעט. .
4
לאחר שכל כדורי הקובה מוכנים מכניסים למרק ומבשלים כחצי עד 3/4 שעה. בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי. .