אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

342
צפיות

פשטידת רועים

המתכון של
פשטידת רועים

פשטידת רועים... קצת גיוון לבשר הטחון!

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 10 תפוחי אדמה
  • 2 בצלים
  • חצי קילו בשר טחון
  • פטרוזליה
  • כורכום, פלפל שחור, מלח, מרק פטריות או עוף, קארי,פפריקה מתוקה.
אופן ההכנה
  • 0

    מקלפים תפו"א מרתיחים שיהיה רך כמו פירה.


  • 1

    לבנתיים מטגנים את הבצלים עם התבלינים, הפטרוזיליה והבשר טחון, מאדים עד שהנוזלים יתיבשו..


  • 2

    מוסיפים לפירה כורכום פטרוזליה קצוצה, מעט שמן ומלח.


  • 3

    מחלקים את הפירה ל2 את החלק הראשון שמים בתבנית משטחים שופכים מעל את הבשר טחון ואז מוסיפים את החלק השני של הפירה.


  • 4

    מכניסים לתנור לחצי שעה או עד שישחים קצת.


  • 5

    בתאבון. .


0

מקלפים תפו"א מרתיחים שיהיה רך כמו פירה.


1

לבנתיים מטגנים את הבצלים עם התבלינים, הפטרוזיליה והבשר טחון, מאדים עד שהנוזלים יתיבשו..


2

מוסיפים לפירה כורכום פטרוזליה קצוצה, מעט שמן ומלח.


3

מחלקים את הפירה ל2 את החלק הראשון שמים בתבנית משטחים שופכים מעל את הבשר טחון ואז מוסיפים את החלק השני של הפירה.


4

מכניסים לתנור לחצי שעה או עד שישחים קצת.


5

בתאבון. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים