לןגן

פשטידת רועים

מאת: שולה שי, פורסם: 19/02/2021 | 14:20
פשטידת רועים

תקציר המתכון: פשטידת רועים... קצת גיוון לבשר הטחון!

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקלפים תפו"א מרתיחים שיהיה רך כמו פירה

  2. לבנתיים מטגנים את הבצלים עם התבלינים, הפטרוזיליה והבשר טחון, מאדים עד שהנוזלים יתיבשו.

  3. מוסיפים לפירה כורכום פטרוזליה קצוצה, מעט שמן ומלח

  4. מחלקים את הפירה ל2 את החלק הראשון שמים בתבנית משטחים שופכים מעל את הבשר טחון ואז מוסיפים את החלק השני של הפירה

  5. מכניסים לתנור לחצי שעה או עד שישחים קצת

  6. בתאבון.