אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

611
צפיות

קציצות בשר ברוטב עגבניות

המתכון של
קציצות בשר ברוטב עגבניות

קציצות של ילדים

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • בשר טחון
  • 2 בצל קצוץ
  • פטרוזיליה
  • 2 עגבניות
  • 2 שיני שום
  • סלרי
  • רסק עגבניות
  • פפריקה
  • אבקת מרק
  • מלח פלפל
אופן ההכנה
  • 0

    לשים בקערה את הבשר טחון + בצל אחד קצוץ דק + חופן פטרוזיליה קצוצה דק + מלח פלפל ו 2 כפות שמן וללוש לפחות חמש דק (חשוב על מנת שיצאו רכות) ולהניח בצד שהטעמים יתפסו.


  • 1

    נחמם שמן בסיר ונזהיב בצל קצוץ.


  • 2

    נחתוך את העגבניות לקוביות קטנות ונוסיף לטיגון.


  • 3

    נוסיף תבלינים - כפית שטוחה פפריקה מתוקה, חצי כפית אבקת מרק, חצי כפית סוכר, חצי כפית מלח ולערבב כדקה שיפתחו הטעמים של התבלינים.


  • 4

    להוסיף כף של רסק עגבניות ולערבב .


  • 5

    להוסיף מים לסיר עד גובה 3 סמ בערך (שיהיה בגובה הקציצות שתגלגלו, לא פחות ולא יותר) ולחכות עד לרתיחה .


  • 6

    בנתיים נגלגל קציצות מהבשר הטחון וכשהרוטב עגבניות מבעבע - נזרוק לסיר את הקציצות..


  • 7

    נקצוץ סלרי ומעט פטרוזיליה - ונוסיף לרוטב .


  • 8

    ננמיך לאש קטנה ועם מכסה פתוח ניתן לקציצות להתבשל לפחות חצי שעה/שעה על האש הכי נמוכה עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך יפה..


  • 9

    לטעום ולשפר טעמים.


  • 10

    בתיאבוןןן.


0

לשים בקערה את הבשר טחון + בצל אחד קצוץ דק + חופן פטרוזיליה קצוצה דק + מלח פלפל ו 2 כפות שמן וללוש לפחות חמש דק (חשוב על מנת שיצאו רכות) ולהניח בצד שהטעמים יתפסו.


1

נחמם שמן בסיר ונזהיב בצל קצוץ.


2

נחתוך את העגבניות לקוביות קטנות ונוסיף לטיגון.


3

נוסיף תבלינים - כפית שטוחה פפריקה מתוקה, חצי כפית אבקת מרק, חצי כפית סוכר, חצי כפית מלח ולערבב כדקה שיפתחו הטעמים של התבלינים.


4

להוסיף כף של רסק עגבניות ולערבב .


5

להוסיף מים לסיר עד גובה 3 סמ בערך (שיהיה בגובה הקציצות שתגלגלו, לא פחות ולא יותר) ולחכות עד לרתיחה .


6

בנתיים נגלגל קציצות מהבשר הטחון וכשהרוטב עגבניות מבעבע - נזרוק לסיר את הקציצות..


7

נקצוץ סלרי ומעט פטרוזיליה - ונוסיף לרוטב .


8

ננמיך לאש קטנה ועם מכסה פתוח ניתן לקציצות להתבשל לפחות חצי שעה/שעה על האש הכי נמוכה עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך יפה..


9

לטעום ולשפר טעמים.


10

בתיאבוןןן.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים