אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

2,965
צפיות

טבעות פילה עגל ברוטב אדום

המתכון של
טבעות פילה עגל ברוטב אדום

יאמי

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • מחממים סיר עם שמן
  • צורבים את הטבעות
  • מ2 הצדדים
  • ומוציאים לצלחת
  • באותו סיר
  • שמים חצי קופסא רסק עגבניות הגדולה
  • מערבבים 1-2 דקות
  • מתבלים ב
  • 2 כפות תבלין צלי בקר(אהרוני)
  • כפית שטוחה מלח
  • מערבבים ומוסיפים מים
  • כ2 כוסות ומערבבים היטב
  • מוסיפים 6-7 עלי דפנה
  • קורט סוכר
  • מווסיפים את הבשר
  • טובלים אותם בתוך הרוטב
  • מגיעים לרתיחה
  • מנמיכים להבה
  • מכסים ומבשלים כשעה
  • מוציאים את הבשר שוב לצלחת
אופן ההכנה
  • 0

    בינתיים פורסים לרצועות.


  • 1

    1 תפוח אדמה גדול.


  • 2

    חצי פלפל אדום.


  • 3

    3 גזרים.


  • 4

    לוקחים תבנית מרופדת.


  • 5

    מסדרים את הבשר באמצע ומסביב .


  • 6

    את הירקות שופכים את הרוטב מעל ומכסים.


  • 7

    נכנס בהמשך לתנור.


  • 8

    לבישול איטי.


0

בינתיים פורסים לרצועות.


1

1 תפוח אדמה גדול.


2

חצי פלפל אדום.


3

3 גזרים.


4

לוקחים תבנית מרופדת.


5

מסדרים את הבשר באמצע ומסביב .


6

את הירקות שופכים את הרוטב מעל ומכסים.


7

נכנס בהמשך לתנור.


8

לבישול איטי.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים