טבעות פילה עגל ברוטב אדום
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 13/02/2021 | 12:25
תקציר המתכון:
יאמי
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
מחממים סיר עם שמן
-
צורבים את הטבעות
-
מ2 הצדדים
-
ומוציאים לצלחת
-
באותו סיר
-
שמים חצי קופסא רסק עגבניות הגדולה
-
מערבבים 1-2 דקות
-
מתבלים ב
-
2 כפות תבלין צלי בקר(אהרוני)
-
כפית שטוחה מלח
-
מערבבים ומוסיפים מים
-
כ2 כוסות ומערבבים היטב
-
מוסיפים 6-7 עלי דפנה
-
קורט סוכר
-
מווסיפים את הבשר
-
טובלים אותם בתוך הרוטב
-
מגיעים לרתיחה
-
מנמיכים להבה
-
מכסים ומבשלים כשעה
-
מוציאים את הבשר שוב לצלחת
אופן הכנה
-
בינתיים פורסים לרצועות
-
1 תפוח אדמה גדול
-
חצי פלפל אדום
-
3 גזרים
-
לוקחים תבנית מרופדת
-
מסדרים את הבשר באמצע ומסביב
-
את הירקות שופכים את הרוטב מעל ומכסים
-
נכנס בהמשך לתנור
-
לבישול איטי