ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
מחממים סיר עם.
-
2
כף שמן.
-
3
2 כפות רסק עגבניות.
-
4
מערבבים כ2 דקות.
-
5
מתבלים ב...
-
6
כף פפריקה מתוקה.
-
7
קורט פלפל לבן.
-
8
קורט כמון.
-
9
מערבבים כ2 דקות.
-
10
מסדרים את הקישואים.
-
11
בסיר ומוסיפים.
-
12
כ2 כוסות מים.
-
13
מגיעים לרתיחה.
-
14
מנמיכים להבה.
-
15
שמים צלחת מעל.
-
16
שהקישואים לא .
-
17
יצופו למעלה.
-
18
מכסים ומבשלים.
-
19
כ30/40 דקות.
-
20
נכנס בהמשך לתנור.
1
מחממים סיר עם.
2
כף שמן.
3
2 כפות רסק עגבניות.
4
מערבבים כ2 דקות.
5
מתבלים ב...
6
כף פפריקה מתוקה.
7
קורט פלפל לבן.
8
קורט כמון.
9
מערבבים כ2 דקות.
10
מסדרים את הקישואים.
11
בסיר ומוסיפים.
12
כ2 כוסות מים.
13
מגיעים לרתיחה.
14
מנמיכים להבה.
15
שמים צלחת מעל.
16
שהקישואים לא .
17
יצופו למעלה.
18
מכסים ומבשלים.
19
כ30/40 דקות.
20
נכנס בהמשך לתנור.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים