ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
0
נוסיף את הבשר הטחון למשטח נוח.
-
1
נערבב יחד את הבצל יחד עם הבשר.
-
2
חבילת פטרוזילה נוסיף/ חבילת כוסברה.
-
3
2 כפות פירורי לחם בשביל שנשמור על היציבות של הקציצות.
-
4
ביצה1.
-
5
כף שמן.
-
6
ונוסיף את התבלינים לקראת הסוף.
-
7
נכניס למקרר למשך שעה רצוי יותר.
-
8
ולבנתיים נחתוך בצל ונטגן עם תפוח אדמה שום..
-
9
נוסיף את העגבניות מרוסקת ו..2 כפות רסק עגבניות..
-
10
נתחיל לגלגל לכדורים .
-
11
הבישול למשך שעה ולא פחות.
0
נוסיף את הבשר הטחון למשטח נוח.
1
נערבב יחד את הבצל יחד עם הבשר.
2
חבילת פטרוזילה נוסיף/ חבילת כוסברה.
3
2 כפות פירורי לחם בשביל שנשמור על היציבות של הקציצות.
4
ביצה1.
5
כף שמן.
6
ונוסיף את התבלינים לקראת הסוף.
7
נכניס למקרר למשך שעה רצוי יותר.
8
ולבנתיים נחתוך בצל ונטגן עם תפוח אדמה שום..
9
נוסיף את העגבניות מרוסקת ו..2 כפות רסק עגבניות..
10
נתחיל לגלגל לכדורים .
11
הבישול למשך שעה ולא פחות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים