אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

4,159
צפיות

תחתיות ארטישוק ממולא בבשר ברוטב אפונה

המתכון של
תחתיות ארטישוק ממולא בבשר ברוטב אפונה

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • *ארטישוק ממולא בבשר ברוטב אפונה*
  • 1 שקית תחתיות ארטישוק קפוא
  • לתערובת הבשר לערבב הכל יחד
  • 1 ק"ג בשר טחון
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 4 שיני שום כתוש
  • 3 כפות פירורי לחם
  • צרור כוזברה/פיטרוזליה
  • 1 ביצה
  • 1 כפית ראס אל חנות
  • 1/4 כפית תבלין משייה
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/4 כפית כורכום
  • פלפל שחור
  • מעט אבקת מרק
  • מעט מלח
  • לרוטב אפונה
  • 1/2 שקית אפונה עדינה קפואה
  • 3 גבעולי כרפס
  • 5-6 שיני שום כתוש
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • מיץ מלימון שלם
  • 1 כף אבקת מרק
  • פלפל שחור
  • מלח
  • שמן
  • מים
אופן ההכנה
  • 1

    להזהיב את הבצל עם שמן .


  • 2

    להוסיף את השום וכורכום ולחמם מעט .


  • 3

    להוסיף 2 כוסות מים .


  • 4

    להכניס את האפונה הלימון והכרפס.


  • 5

    לתבל ולבשל על אש נמוכה .


  • 6

    למלא את התחתיות ארטישוק בבשר לתבול בקמח ואחר כך בביצה לטגן בשמן עמוק משני צדדים .


  • 7

    להכניס לרוטב .


  • 8

    לכסות את הקציצות במים .


  • 9

    לבשל על אש גבוהה עם סיר פתוח עד לצימצום נוזלים .


  • 10

    מומלץ לאכול עם אורז לבן או קוסקוס .


  • 11

    בהצלחה נועם זיגדון 💞.


1

להזהיב את הבצל עם שמן .


2

להוסיף את השום וכורכום ולחמם מעט .


3

להוסיף 2 כוסות מים .


4

להכניס את האפונה הלימון והכרפס.


5

לתבל ולבשל על אש נמוכה .


6

למלא את התחתיות ארטישוק בבשר לתבול בקמח ואחר כך בביצה לטגן בשמן עמוק משני צדדים .


7

להכניס לרוטב .


8

לכסות את הקציצות במים .


9

לבשל על אש גבוהה עם סיר פתוח עד לצימצום נוזלים .


10

מומלץ לאכול עם אורז לבן או קוסקוס .


11

בהצלחה נועם זיגדון 💞.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים