לןגן

תחתיות ארטישוק ממולא בבשר ברוטב אפונה

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 20/01/2021 | 15:13
תחתיות ארטישוק ממולא בבשר ברוטב אפונה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לתערובת הבשר לערבב הכל יחד

לרוטב אפונה

אופן הכנה

  1. להזהיב את הבצל עם שמן

  2. להוסיף את השום וכורכום ולחמם מעט

  3. להוסיף 2 כוסות מים

  4. להכניס את האפונה הלימון והכרפס

  5. לתבל ולבשל על אש נמוכה

  6. למלא את התחתיות ארטישוק בבשר לתבול בקמח ואחר כך בביצה לטגן בשמן עמוק משני צדדים

  7. להכניס לרוטב

  8. לכסות את הקציצות במים

  9. לבשל על אש גבוהה עם סיר פתוח עד לצימצום נוזלים

  10. מומלץ לאכול עם אורז לבן או קוסקוס

  11. בהצלחה נועם זיגדון 💞