אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

530
צפיות

בצל ממולא

המתכון של
בצל ממולא

סוף סוף הגיע לשווקים הבצל הלבן שאפשר למלא אותו

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 4 בצלים לבנים מאורכים
  • 1/2 קג בשר טחון
  • 1 כוס אורז
  • 3 כפות רסק עגבניות
  • פטרוזלייה
  • פלפל שחור
  • לרוטב - שמן בצל קטן 1 קופסא רסק עגבניות סלרי קצוץ פלפל שחור מלח כוס מים רותחים
אופן ההכנה
  • 0

    לקלוף את הבצל וליצור חתך לאורך לא עד הסוף ולבשל במים עד לרתיחה.


  • 1

    לשים בקערה את הבשר האורז ויתר החומרים ולערבב .


  • 2

    לפתוח את עלי הבצל למלא מעט ולגלגל.


  • 3

    בסיר נפרד לשים מעט שמן ולאדות בצל להוסיף את הרסק הסלרי התבלינים והמים ולבשל .


  • 4

    כשהרוטב רותח להוסיף את הבצלים הממולאים ולבשל .


  • 5

    בתיאבון.


0

לקלוף את הבצל וליצור חתך לאורך לא עד הסוף ולבשל במים עד לרתיחה.


1

לשים בקערה את הבשר האורז ויתר החומרים ולערבב .


2

לפתוח את עלי הבצל למלא מעט ולגלגל.


3

בסיר נפרד לשים מעט שמן ולאדות בצל להוסיף את הרסק הסלרי התבלינים והמים ולבשל .


4

כשהרוטב רותח להוסיף את הבצלים הממולאים ולבשל .


5

בתיאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים