ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
לרוטב - שמן בצל קטן 1 קופסא רסק עגבניות סלרי קצוץ פלפל שחור מלח כוס מים רותחים
אופן ההכנה
-
0
לקלוף את הבצל וליצור חתך לאורך לא עד הסוף ולבשל במים עד לרתיחה.
-
1
לשים בקערה את הבשר האורז ויתר החומרים ולערבב .
-
2
לפתוח את עלי הבצל למלא מעט ולגלגל.
-
3
בסיר נפרד לשים מעט שמן ולאדות בצל להוסיף את הרסק הסלרי התבלינים והמים ולבשל .
-
4
כשהרוטב רותח להוסיף את הבצלים הממולאים ולבשל .
-
5
בתיאבון.
0
לקלוף את הבצל וליצור חתך לאורך לא עד הסוף ולבשל במים עד לרתיחה.
1
לשים בקערה את הבשר האורז ויתר החומרים ולערבב .
2
לפתוח את עלי הבצל למלא מעט ולגלגל.
3
בסיר נפרד לשים מעט שמן ולאדות בצל להוסיף את הרסק הסלרי התבלינים והמים ולבשל .
4
כשהרוטב רותח להוסיף את הבצלים הממולאים ולבשל .
5
בתיאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים