לןגן

בצל ממולא

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 04/01/2021 | 19:03
בצל ממולא

תקציר המתכון: סוף סוף הגיע לשווקים הבצל הלבן שאפשר למלא אותו

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלוף את הבצל וליצור חתך לאורך לא עד הסוף ולבשל במים עד לרתיחה

  2. לשים בקערה את הבשר האורז ויתר החומרים ולערבב

  3. לפתוח את עלי הבצל למלא מעט ולגלגל

  4. בסיר נפרד לשים מעט שמן ולאדות בצל להוסיף את הרסק הסלרי התבלינים והמים ולבשל

  5. כשהרוטב רותח להוסיף את הבצלים הממולאים ולבשל

  6. בתיאבון