הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהגרונות הודו זקוקים לבישול ארוך. כאשר הם מתבשלים מספיק זמן הם טעימים מאוד והבשר מתפרק מהעצמות בקלות.
מרתיחים את הגרונות ומקפים את כל הקצף שנוצר. ( או מחליפים את המים לגרונות). .
דואגים שכל הגרונות יהיו מכוסים בנוזלים כדי שלא יתייבשו בבישול. .
מתבלים , מוסיפים את העגבניות והחומוס ומביאים לרתיחה. .
מנמיכים להבה ומבשלים כשעתיים וחצי עד שלוש. דוקרים עם מזלג כדי לבדוק את מידת העשיה של בשר הגרונות . בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי. .