לןגן

גרונות הודו וחומוס

מאת: מדי רואקי, פורסם: 01/01/2021 | 14:16
גרונות הודו וחומוס

תקציר המתכון: גרונות הודו זקוקים לבישול ארוך. כאשר הם מתבשלים מספיק זמן הם טעימים מאוד והבשר מתפרק מהעצמות בקלות.

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרתיחים את הגרונות ומקפים את כל הקצף שנוצר. ( או מחליפים את המים לגרונות).

  2. דואגים שכל הגרונות יהיו מכוסים בנוזלים כדי שלא יתייבשו בבישול.

  3. מתבלים , מוסיפים את העגבניות והחומוס ומביאים לרתיחה.

  4. מנמיכים להבה ומבשלים כשעתיים וחצי עד שלוש. דוקרים עם מזלג כדי לבדוק את מידת העשיה של בשר הגרונות . בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי.