תקציר המתכון: גרונות הודו זקוקים לבישול ארוך. כאשר הם מתבשלים מספיק זמן הם טעימים מאוד והבשר מתפרק מהעצמות בקלות.
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
מרתיחים את הגרונות ומקפים את כל הקצף שנוצר. ( או מחליפים את המים לגרונות).
דואגים שכל הגרונות יהיו מכוסים בנוזלים כדי שלא יתייבשו בבישול.
מתבלים , מוסיפים את העגבניות והחומוס ומביאים לרתיחה.
מנמיכים להבה ומבשלים כשעתיים וחצי עד שלוש. דוקרים עם מזלג כדי לבדוק את מידת העשיה של בשר הגרונות . בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי.