אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

281
צפיות

מרק בין החרירה הידוע לבין הלחשו

המתכון של
מרק בין החרירה הידוע לבין הלחשו

מרק חם עשיר וקל ללילות הקרים

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • בצל 1
  • חצי חבילה סנפרוסרט אפונה וגזר
  • חצי חבילה חומוס סנפרוסט
  • 2 תפוא חתוך לקוביות קטנטנות
  • בטטה אחת חתוכה לקוביות קטנטנות
  • 3 שיני שום
  • מיץ מלימון אחד
  • כוס סולת
אופן ההכנה
  • 0

    לטגן בצל קצוץ.


  • 1

    להוסיף את כל הירקות.


  • 2

    להוסיף כוסברה קצוצה.


  • 3

    לתבל בכמון.כרכום ואבק מרק.


  • 4

    למלא את הסיר במים עד מעל גובה הירקות.


  • 5

    ליבדוק סולת ולהוסיף למרק תוך כדי בחישה.


  • 6

    ליסחוט לימון למרק.


  • 7

    להיתענגגג.


0

לטגן בצל קצוץ.


1

להוסיף את כל הירקות.


2

להוסיף כוסברה קצוצה.


3

לתבל בכמון.כרכום ואבק מרק.


4

למלא את הסיר במים עד מעל גובה הירקות.


5

ליבדוק סולת ולהוסיף למרק תוך כדי בחישה.


6

ליסחוט לימון למרק.


7

להיתענגגג.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים