לןגן

מרק בין החרירה הידוע לבין הלחשו

מאת: מלי קלב, פורסם: 27/12/2020 | 21:54
מרק בין החרירה הידוע לבין הלחשו

תקציר המתכון: מרק חם עשיר וקל ללילות הקרים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בצל קצוץ

  2. להוסיף את כל הירקות

  3. להוסיף כוסברה קצוצה

  4. לתבל בכמון.כרכום ואבק מרק

  5. למלא את הסיר במים עד מעל גובה הירקות

  6. ליבדוק סולת ולהוסיף למרק תוך כדי בחישה

  7. ליסחוט לימון למרק

  8. להיתענגגג