קולפים את החצילים לסירוגין וחוצים אותם לאורך. מתיזים מעט שמן זית ואופים בתנור עד לריכוך והזהבה. .
1
בינתיים מטגנים את הבצל בשמן זית עד לשקיפות. מוסיפים את השום הכתוש והפלפל הירוק . מוסיפים את הבשר הטחון ומתבלים בתבלינים תוך כדי הקפצת הבשר רק עד לשינוי הגוון. זהירות לא לייבש את הבשר. מוסיפים את העגבניות והאריסה. .
2
דוחקים את בשר החציל לצדדים וממלאים כל חציל בתלולית בשר . מקשטים בעגבניות ופלפלים ושופכים מעל כל חציל מעט מיץ לימון. .
3
אופים כחצי שעה בתנור עד להזהבה קלה , זהירות לא לייבש. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי..
0
קולפים את החצילים לסירוגין וחוצים אותם לאורך. מתיזים מעט שמן זית ואופים בתנור עד לריכוך והזהבה. .
1
בינתיים מטגנים את הבצל בשמן זית עד לשקיפות. מוסיפים את השום הכתוש והפלפל הירוק . מוסיפים את הבשר הטחון ומתבלים בתבלינים תוך כדי הקפצת הבשר רק עד לשינוי הגוון. זהירות לא לייבש את הבשר. מוסיפים את העגבניות והאריסה. .
2
דוחקים את בשר החציל לצדדים וממלאים כל חציל בתלולית בשר . מקשטים בעגבניות ופלפלים ושופכים מעל כל חציל מעט מיץ לימון. .
3
אופים כחצי שעה בתנור עד להזהבה קלה , זהירות לא לייבש. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי..