תקציר המתכון: סירות חצילים פיקנטיות ממולאות . במקור מתכון שראיתי בעיתון עם השנים ערכתי בו שינויים.
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
קולפים את החצילים לסירוגין וחוצים אותם לאורך. מתיזים מעט שמן זית ואופים בתנור עד לריכוך והזהבה.
בינתיים מטגנים את הבצל בשמן זית עד לשקיפות. מוסיפים את השום הכתוש והפלפל הירוק . מוסיפים את הבשר הטחון ומתבלים בתבלינים תוך כדי הקפצת הבשר רק עד לשינוי הגוון. זהירות לא לייבש את הבשר. מוסיפים את העגבניות והאריסה.
דוחקים את בשר החציל לצדדים וממלאים כל חציל בתלולית בשר . מקשטים בעגבניות ופלפלים ושופכים מעל כל חציל מעט מיץ לימון.
אופים כחצי שעה בתנור עד להזהבה קלה , זהירות לא לייבש. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי.