ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
תבלינים : מלח, פלפל, בהרט וכורכום
-
-
6 תפוחי אדמה (תלוי במספר הסועדים)
אופן ההכנה
-
1
מזהיבים את הבצלים כחצי שעה, מוסיפים כורכום וממשיכים להזהיב מספר דקות.
-
2
מוסיפים את הבשר, ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו, מוסיפים תבלינים, טועמים ומשפרים טעמים.
-
3
מוסיפים רסק עגבניות ומבשלים כ-10 דקות עד שהתבלינים והרסק נטמעו היטב בבשר, מוסיפים מעט מים. ממשיכים לבשל על אש קטנה כ-1/2 שעה עם מכסה סגור.
-
4
מבשלים את תפוחי האדמה מקולפים עם מלח, עד שהם מתרככים. מועכים אותם עם חמאה/מחמאה מלוחה.
-
5
מוסיפים את הפירה לתוך תערובת הבשר מערבבים, טועמים ומשפרים טעמים.
1
מזהיבים את הבצלים כחצי שעה, מוסיפים כורכום וממשיכים להזהיב מספר דקות.
2
מוסיפים את הבשר, ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו, מוסיפים תבלינים, טועמים ומשפרים טעמים.
3
מוסיפים רסק עגבניות ומבשלים כ-10 דקות עד שהתבלינים והרסק נטמעו היטב בבשר, מוסיפים מעט מים. ממשיכים לבשל על אש קטנה כ-1/2 שעה עם מכסה סגור.
4
מבשלים את תפוחי האדמה מקולפים עם מלח, עד שהם מתרככים. מועכים אותם עם חמאה/מחמאה מלוחה.
5
מוסיפים את הפירה לתוך תערובת הבשר מערבבים, טועמים ומשפרים טעמים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים