אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

949
צפיות

בשר טחון ופירה

המתכון של
בשר טחון ופירה

לאכול פירה מעורבב עם בשר טחון. מעדן !!

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 1/2 ק"ג בשר טחון
  • 2 בצלים
  • תבלינים : מלח, פלפל, בהרט וכורכום
  • 1 קופ. קטנה רסק עגבניות
  • 6 תפוחי אדמה (תלוי במספר הסועדים)
אופן ההכנה
  • 1

    מזהיבים את הבצלים כחצי שעה, מוסיפים כורכום וממשיכים להזהיב מספר דקות.


  • 2

    מוסיפים את הבשר, ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו, מוסיפים תבלינים, טועמים ומשפרים טעמים.


  • 3

    מוסיפים רסק עגבניות ומבשלים כ-10 דקות עד שהתבלינים והרסק נטמעו היטב בבשר, מוסיפים מעט מים. ממשיכים לבשל על אש קטנה כ-1/2 שעה עם מכסה סגור.


  • 4

    מבשלים את תפוחי האדמה מקולפים עם מלח, עד שהם מתרככים. מועכים אותם עם חמאה/מחמאה מלוחה.


  • 5

    מוסיפים את הפירה לתוך תערובת הבשר מערבבים, טועמים ומשפרים טעמים.


1

מזהיבים את הבצלים כחצי שעה, מוסיפים כורכום וממשיכים להזהיב מספר דקות.


2

מוסיפים את הבשר, ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו, מוסיפים תבלינים, טועמים ומשפרים טעמים.


3

מוסיפים רסק עגבניות ומבשלים כ-10 דקות עד שהתבלינים והרסק נטמעו היטב בבשר, מוסיפים מעט מים. ממשיכים לבשל על אש קטנה כ-1/2 שעה עם מכסה סגור.


4

מבשלים את תפוחי האדמה מקולפים עם מלח, עד שהם מתרככים. מועכים אותם עם חמאה/מחמאה מלוחה.


5

מוסיפים את הפירה לתוך תערובת הבשר מערבבים, טועמים ומשפרים טעמים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים