לןגן

בשר טחון ופירה

מאת: מירי גולני, פורסם: 05/11/2020 | 17:02
בשר טחון ופירה

תקציר המתכון: לאכול פירה מעורבב עם בשר טחון. מעדן !!

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מזהיבים את הבצלים כחצי שעה, מוסיפים כורכום וממשיכים להזהיב מספר דקות

  2. מוסיפים את הבשר, ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו, מוסיפים תבלינים, טועמים ומשפרים טעמים

  3. מוסיפים רסק עגבניות ומבשלים כ-10 דקות עד שהתבלינים והרסק נטמעו היטב בבשר, מוסיפים מעט מים. ממשיכים לבשל על אש קטנה כ-1/2 שעה עם מכסה סגור

  4. מבשלים את תפוחי האדמה מקולפים עם מלח, עד שהם מתרככים. מועכים אותם עם חמאה/מחמאה מלוחה

  5. מוסיפים את הפירה לתוך תערובת הבשר מערבבים, טועמים ומשפרים טעמים