תקציר המתכון: לאכול פירה מעורבב עם בשר טחון. מעדן !!
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
מזהיבים את הבצלים כחצי שעה, מוסיפים כורכום וממשיכים להזהיב מספר דקות
מוסיפים את הבשר, ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו, מוסיפים תבלינים, טועמים ומשפרים טעמים
מוסיפים רסק עגבניות ומבשלים כ-10 דקות עד שהתבלינים והרסק נטמעו היטב בבשר, מוסיפים מעט מים. ממשיכים לבשל על אש קטנה כ-1/2 שעה עם מכסה סגור
מבשלים את תפוחי האדמה מקולפים עם מלח, עד שהם מתרככים. מועכים אותם עם חמאה/מחמאה מלוחה
מוסיפים את הפירה לתוך תערובת הבשר מערבבים, טועמים ומשפרים טעמים