אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

523
צפיות

קובה סלק

המתכון של
קובה סלק

קובה סלק אין שישי בלי קובה

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • קובה! סלק!
  • את הסלק אני מרתיחה לפני, כחצי שעה, חותכת לרבעים וקצת מגרדת.
  • לטגן בצל עד להזהבה קלה.
  • להוסיף 3-4 כפות סוכר ולערבב 2 דקות.
  • מוסיפה מים כ3-4 כוסות, תלוי במספר הקובות.
  • רבע כפית מלח לימון (אפילו קצת פחות, לא להגזים עם זה)לטעום, אם יש צורך להוסיף מלח, (רגיל) להביא לרתיחה, להוסיף את הסלק והקובות.
  • על אש בינונית, לנער את הסיר מדי פעם, ועדיף בלי מכסה
  • מילוי: .
  • חצי קילו בשר
  • פטרוזיליה קצוצה
  • בצל מגורד
  • מלח
  • פלפל
  • כפית פפריקה
  • חצי כפית בהרט.
  • מעטפת
  • שלוש וחצי כוסות חד"פ קר סולת
  • חזה עוף טחון ככוס חד"פ קר.
  • 3 כפות שמן
  • מלח
  • כוס ורבע מים(אני משתמשת במים שהרתחתי בהם את הסלק)
  • לערבב, ולתת מנוחה 10 דקות.
אופן ההכנה
  • 0

    .


0

.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים