קובה סלק
מאת: אילת אליהו, פורסם: 01/10/2020 | 13:29
תקציר המתכון:
קובה סלק
אין שישי בלי קובה
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
קובה! סלק!
-
את הסלק אני מרתיחה לפני, כחצי שעה, חותכת לרבעים וקצת מגרדת.
-
לטגן בצל עד להזהבה קלה.
-
להוסיף 3-4 כפות סוכר ולערבב 2 דקות.
-
מוסיפה מים כ3-4 כוסות, תלוי במספר הקובות.
-
רבע כפית מלח לימון (אפילו קצת פחות, לא להגזים עם זה)לטעום, אם יש צורך להוסיף מלח, (רגיל) להביא לרתיחה, להוסיף את הסלק והקובות.
-
על אש בינונית, לנער את הסיר מדי פעם, ועדיף בלי מכסה
-
מילוי: .
-
חצי קילו בשר
-
פטרוזיליה קצוצה
-
בצל מגורד
-
מלח
-
פלפל
-
כפית פפריקה
-
חצי כפית בהרט.
מעטפת
-
שלוש וחצי כוסות חד"פ קר סולת
-
חזה עוף טחון ככוס חד"פ קר.
-
3 כפות שמן
-
מלח
-
כוס ורבע מים(אני משתמשת במים שהרתחתי בהם את הסלק)
-
לערבב, ולתת מנוחה 10 דקות.
אופן הכנה
-