אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

317
צפיות

ממולאים בסגנון אזרבג'אן

המתכון של
ממולאים בסגנון אזרבג'אן

לרוב מכינים ממולאים עם אורז, המתכון הזה מאזרבג'אן והוא בלי אורז.

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 6-8 חצילים קטנים
  • 3-5 גמבות קטנות בצבע ירוק
  • 3-5 קישואים קטנים
  • 4 עגבניות מגורדות
  • 50 גרם שומן כבש-ליה
  • כוסברה
אופן ההכנה
  • 0

    לטגן שני בצלים להוסיף שומן ליה ולהמשיך לטגן.


  • 1

    להוסיף חצי קילו בשר טחון ולטגן לתבל במלח,פלפל,מעט כמון,כף פפריקה אדומה,מעט שום גבישי לערבב ולהוסיף 4 עגבניות מגורדות לבשל 10 דק להוסיף כוסברה ולכבות גז..


  • 2

    לחתוך לחציל את הראש-החלק הירוק,לרוקן מבפנים ולתת טיגון קצר(שלמים) ולהוציא למסננת,לאחר קירור לחתוך לאורך למלא מהתערובת..


  • 3

    לסדר בסיר.


  • 4

    לנקות את הקישואים מבפנים למלא וכך גם את הגמבות ולשים הכל בסיר .


  • 5

    להוסיף כוס כוס מים ולבשל עד לריכוך הירקות. .


  • 6

    זה אמור לצאת ממולאים בלי רוטב..


  • 7

    קוראים לזה ממולאים יבשים.


0

לטגן שני בצלים להוסיף שומן ליה ולהמשיך לטגן.


1

להוסיף חצי קילו בשר טחון ולטגן לתבל במלח,פלפל,מעט כמון,כף פפריקה אדומה,מעט שום גבישי לערבב ולהוסיף 4 עגבניות מגורדות לבשל 10 דק להוסיף כוסברה ולכבות גז..


2

לחתוך לחציל את הראש-החלק הירוק,לרוקן מבפנים ולתת טיגון קצר(שלמים) ולהוציא למסננת,לאחר קירור לחתוך לאורך למלא מהתערובת..


3

לסדר בסיר.


4

לנקות את הקישואים מבפנים למלא וכך גם את הגמבות ולשים הכל בסיר .


5

להוסיף כוס כוס מים ולבשל עד לריכוך הירקות. .


6

זה אמור לצאת ממולאים בלי רוטב..


7

קוראים לזה ממולאים יבשים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים