לןגן

ממולאים בסגנון אזרבג'אן

מאת: אפרת מ., פורסם: 27/09/2020 | 20:17
ממולאים בסגנון אזרבג'אן

תקציר המתכון: לרוב מכינים ממולאים עם אורז, המתכון הזה מאזרבג'אן והוא בלי אורז.

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן שני בצלים להוסיף שומן ליה ולהמשיך לטגן

  2. להוסיף חצי קילו בשר טחון ולטגן לתבל במלח,פלפל,מעט כמון,כף פפריקה אדומה,מעט שום גבישי לערבב ולהוסיף 4 עגבניות מגורדות לבשל 10 דק להוסיף כוסברה ולכבות גז.

  3. לחתוך לחציל את הראש-החלק הירוק,לרוקן מבפנים ולתת טיגון קצר(שלמים) ולהוציא למסננת,לאחר קירור לחתוך לאורך למלא מהתערובת.

  4. לסדר בסיר

  5. לנקות את הקישואים מבפנים למלא וכך גם את הגמבות ולשים הכל בסיר

  6. להוסיף כוס כוס מים ולבשל עד לריכוך הירקות.

  7. זה אמור לצאת ממולאים בלי רוטב.

  8. קוראים לזה ממולאים יבשים