ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
שקית תפו"א קטנים עדיף אדומים
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
להשרות את העוף בשום דבש.
-
2
כף שמן זית,מלח,פלפל תבלין עוף ואבקת מרק בצל להניח שעה לפחות במקררר לספיגת טעמים.
-
3
תפו"א לבשל בישול מלא.
-
4
להניח על תבנית נייר אפייה משומנת.
-
5
ולמעוך קלות את התפו"א.
-
6
לתבל 2 כפות שמן זית ,כף מלח גס פלפל,רוזמרין .
-
7
לאפות בתנור טורבו שחומם מראש מס דקות 220 מעלות שעה.
-
8
)אין צורך לכסות עם נייר כסף).
1
להשרות את העוף בשום דבש.
2
כף שמן זית,מלח,פלפל תבלין עוף ואבקת מרק בצל להניח שעה לפחות במקררר לספיגת טעמים.
3
תפו"א לבשל בישול מלא.
4
להניח על תבנית נייר אפייה משומנת.
5
ולמעוך קלות את התפו"א.
6
לתבל 2 כפות שמן זית ,כף מלח גס פלפל,רוזמרין .
7
לאפות בתנור טורבו שחומם מראש מס דקות 220 מעלות שעה.
8
)אין צורך לכסות עם נייר כסף).
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים