לןגן

עוף בשום עם דבש ותפו"א קטנים ברוזמרין

מאת: דורית אלישע, פורסם: 25/09/2020 | 13:26
עוף בשום עם דבש ותפו"א קטנים ברוזמרין

תקציר המתכון: שעה בטורבו עסיסי ומוכן לאכילה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות את העוף בשום דבש

  2. כף שמן זית,מלח,פלפל תבלין עוף ואבקת מרק בצל להניח שעה לפחות במקררר לספיגת טעמים

  3. תפו"א לבשל בישול מלא

  4. להניח על תבנית נייר אפייה משומנת

  5. ולמעוך קלות את התפו"א

  6. לתבל 2 כפות שמן זית ,כף מלח גס פלפל,רוזמרין

  7. לאפות בתנור טורבו שחומם מראש מס דקות 220 מעלות שעה

  8. )אין צורך לכסות עם נייר כסף)