ספר מתכוני תבשילים
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
כרובית טריה/קפואה מפורקת לפרחים
-
-
2 כפות חומץ לבישול הכרובית
-
-
-
-
-
-
תבלינים לפי הטעם:מלח,פלפל שחור,פפריקה אדומה,מרק עוף
אופן ההכנה
-
1
לפרק את הכרובית לפרחים בגודל בינוני לשים בסיר, להוסיף מלח ו-2 כפות חומץ למלא במים ולבשל עד שהכרובית קצת מתרככת,לסנן..
-
2
לטגן את הבצל עד להזהבה.
-
3
להוסיף את השום הכתוש ולטגן קצת.
-
4
להוסיף את העגבניה והתבלינים,.
-
5
להוסיף רבע כוס מים ולערבב .
-
6
להוסיף את פרחי הכרובית לבשל על אש נמוכה כ20 דקות..
-
7
בתיאבון .
1
לפרק את הכרובית לפרחים בגודל בינוני לשים בסיר, להוסיף מלח ו-2 כפות חומץ למלא במים ולבשל עד שהכרובית קצת מתרככת,לסנן..
2
לטגן את הבצל עד להזהבה.
3
להוסיף את השום הכתוש ולטגן קצת.
4
להוסיף את העגבניה והתבלינים,.
5
להוסיף רבע כוס מים ולערבב .
6
להוסיף את פרחי הכרובית לבשל על אש נמוכה כ20 דקות..
7
בתיאבון .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים