לןגן

כרובית ברוטב

מאת: הבשלנית לונה כהן ז"ל ספר מתכונים לזכרה, פורסם: 22/06/2020 | 15:39
כרובית ברוטב

תקציר המתכון: טיפ: אפשר להוסיף ירק קצוץ כמו שמיר וכוסברה.

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לפרק את הכרובית לפרחים בגודל בינוני לשים בסיר, להוסיף מלח ו-2 כפות חומץ למלא במים ולבשל עד שהכרובית קצת מתרככת,לסנן.

  2. לטגן את הבצל עד להזהבה

  3. להוסיף את השום הכתוש ולטגן קצת

  4. להוסיף את העגבניה והתבלינים,

  5. להוסיף רבע כוס מים ולערבב

  6. להוסיף את פרחי הכרובית לבשל על אש נמוכה כ20 דקות.

  7. בתיאבון