אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • למרק
  • כוס גרגרי חומוס מבושלים או קופסא אפונה
  • בצל חתוך לקוביות
  • מים על פי הצורך
  • תיבול לפי הטעם : מלח, פלפל שחור,כורכום
  • לקציצות
  • חצי קילו בשר טחון
  • בצל גדול מגורד
  • 2 כפות גדושות סולת
  • 1 ביצה
  • 1 כוס אורז שטוף
  • תיבול לפי הטעם : מלח,פלפל שחור,כורכום
אופן ההכנה
  • 1

    להכין קודם את המרק:.


  • 2

    לטגן את הבצל ולהוסיף את החומוס או האפונה.


  • 3

    למלא חצי סיר מים (האורז סופג את המים).


  • 4

    לשים את התבלינים ולהרתיח..


  • 5

    מערבבים היטב את חומרי הקציצות..


  • 6

    כאשר המרק רותח מנמיכים האש..


  • 7

    מכינים קציצות בגודל אגרוף או קטנות יותר ומוסיפים למרק..


  • 8

    לבשל על אש קטנה במשך 40 דקות. .


  • 9

    • לא מתפתים לפתוח את המכסה של הסיר, אפילו לא להצצה קטנה!..


  • 10

    בתיאבון.


1

להכין קודם את המרק:.


2

לטגן את הבצל ולהוסיף את החומוס או האפונה.


3

למלא חצי סיר מים (האורז סופג את המים).


4

לשים את התבלינים ולהרתיח..


5

מערבבים היטב את חומרי הקציצות..


6

כאשר המרק רותח מנמיכים האש..


7

מכינים קציצות בגודל אגרוף או קטנות יותר ומוסיפים למרק..


8

לבשל על אש קטנה במשך 40 דקות. .


9

• לא מתפתים לפתוח את המכסה של הסיר, אפילו לא להצצה קטנה!..


10

בתיאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים