לןגן

קציצות קיפודים (קיפטה)

מאת: הבשלנית לונה כהן ז"ל ספר מתכונים לזכרה, פורסם: 22/06/2020 | 15:27
קציצות קיפודים (קיפטה)

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למרק

לקציצות

אופן הכנה

  1. להכין קודם את המרק:

  2. לטגן את הבצל ולהוסיף את החומוס או האפונה

  3. למלא חצי סיר מים (האורז סופג את המים)

  4. לשים את התבלינים ולהרתיח.

  5. מערבבים היטב את חומרי הקציצות.

  6. כאשר המרק רותח מנמיכים האש.

  7. מכינים קציצות בגודל אגרוף או קטנות יותר ומוסיפים למרק.

  8. לבשל על אש קטנה במשך 40 דקות.

  9. • לא מתפתים לפתוח את המכסה של הסיר, אפילו לא להצצה קטנה!.

  10. בתיאבון